logo_org

Snæfellsnes & Reykjanes

Dag 1 - Hnappadalur

Turen begynder fra Reykjavik gennem Hvalfjardar tunnellen til vest Island Borgarnes. På denne del af turen er der muligt at besøge vulkanen Eldborg og vandre op til dens krater. Da turen begynder her er der muligt at gå på opdagelse i Hnappadalur. Nyd at tage bad i naturlige kilder, udforsk grotter, samt den smukke gletsjer Snæfellsjøkull. Vi vil sørge for overnatning på sydkysten af Snæfellsnes halvøen.

Seværdigheder: Hnappadalur, Eldborg, Gullborg lava tube, Gullborg grotte, Vegghellir grotte, Snæfellsjøkull.

Anbefalede aktiviteter:

Vandretur i området

Grottetur

Gletsjertur

Snescooter

rock
rock

Dag 2 - Arnarstapi

I dag besøger du Arnarstapi, Hellnar og andre natur vidundere på Snæfellsnes halvøen. På denne rute i dag vil du se mange vulkankratere og lavaområder, Snæfellsnesjøkull er lige i nærheden, besøg fiskebyerne Hellissandur, Rif, Olafsvik, Grundarfjørdur og Stykkisholmur. Vi anbefaler at overnatte i nærheden af dette område.

Seværdigheder: Arnarstapi, Hellnar, Hellissandur, Rif, Olafsvik, Grundarfjørdur, Stykkisholmur.

Anbefalede aktiviteter:

Vandretur i området

Dag 3 - Hraunfossar

Du kommer til at opleve den smukke natur fra Stykkisholmur til Borgarnes. Herfra besøger du Deildartunguhver som er den største varme kilde i verden. Du kører videre mod Reykholt, Hraunfossar og Barnafossar. Overnatning i Reykjavik.

Seværdigheder: Snæfellsnes, Deildartunguhver, Hraunfossar, Barnafossar.

Anbefalede aktiviteter:

Into The Glacier

rock
rock

Dag 4 - Reykjanes Halvøen

Denne tur begynder helt fantastisk hvor du besøger broen mellem de to tektoniske plader mellem kontinenterne Nord Amerika og den europæiske side. Island er det eneste land i verden hvor man kan tydeligt se sprækken i mellem disse plader. Du besøger kogende mudder ved Gunnuhver som ligger tæt på det ældste fyrtårn i Island. Her kan du vandre og opleve det vilde ocean. Du kører til Hvalnes Kirke og videre til Sangerdi en lille fiskerby. Til sidst besøger du Gardskagaviti (fyrtårn) og her er der muligt at spise i restauranten og gå op i fyrtårnet. Et fantastisk sted. På vej tilbage kan i besøge Hafnarfjørdur (Vikingebyen).

Seværdigheder: Garðskagiviti, Sandgerði, Hvalsnes kirke, broen mellem de to kontinentplader, Reykjanes fyrtårn, Gunnuhver, Grindavík

Anbefalede aktiviteter:

Leidarendi grottetur

Inside the Volcano Thrihnukagigur

Vilholdt Rejser - din Islandsspecialist

Island er vild, Island er smuk, Island er vildt smuk!