logo_org

Velkommen til Island

I bliver modtaget i lufthavnen af jeres guider og transfer, som kører jer direkte i Den Blå Lagune. Her det er muligt at slappe af i den 36 – 39 grader geotermiske varme kilde. Denne oplevelse er helt unik, hvor man har mulighed for at nyde en iskold øl eller et glas vin i fantastiske omgivelser. Vi drager videre til hovedstaden Reykjavik, hvor I bliver indkvarteret på hotel. Vi klæder om og spiser på en af de mange fantastiske restauranter i Reykjavik. Hvis man stadig har energi er der mulighed for at udforske det berømte natteliv i hovedstaden. Det siges, at det er et af det vildeste i Norden.

Du besøger Nationalpark Þingvellir (Vikingernes þingi). Det smukke vandfald Gullfoss og den berømte Geysir. Når du kommer tilbage fra den Gyldne Cirkel, tager I en kort ridetur på islandske heste. Efter en lang køretur og masser af fantastiske naturoplevelser besøger du "Den Hemmelige Lagune" som er den ældste svømning pool i Island, hvor du slapper af i fantastiske omgivelser på Flúðir. Overnatning Hostel/Hotel med morgenmad og aftensmad. Det er muligt at bestille dykning/snorkling i Silfra samt riverrafting i Hvita.

Gletsjertur på snescooter

I bliver hentet i super Jeep efter morgenmad og kørt ud til gletsjeren Langjøkull. I har mulighed for at nyde udsigten fra gletsjeren, køre på snescooter og få en oplevelse for livet.

Vestmannaeyjar

Vestmannaeyjar er en af de smukkeste natur vidundere i Island. Mange siger at du ikke har set Island medmindre du har besøgt Vestmannaeyjar.

Oplev både bustur og bådtur på Vestmannaeyjar, få fornøjelse af at vandre på en rigtig vulkan Eldfell som blev dannet og formet i 1973. Der har været to store vulkanudbrud i dette område i det 20. århundrede, vulkanudbruddet i 1963 som dannede en helt ny ø Surtsey og vulkanudbruddet i Eldfell i januar 1973.

Sydstranden

Du kører til Sydstranden i Island og oplever smukke vandfald som Seljalandsfoss, Gljufrabui og Skogafoss. Du kører videre mod Vik og besøger den Sorte Strand og hvis tiden tillader Dyrholaey. Mulighed for gletsjervandring på Solheimajokull. Overnatning på Hostel/Hotel

Vandretur i Reykjadal Hveragerdi

En fantastisk vandretur på ca. 3,5 kilometer frem og tilbage. I vandrer op i bjergene i meget smukt landskab. Bjergene skifter farver og når du ankommer ind i dalen har I mulighed for at bade i en varm kilde. Husk vandflasker og madpakker.

Konference eller møder

I spiser morgenmad på Hveravellir. Herefter har vi bestilt alle de nødvendige faciliteter, som I har brug for til konference eller møder. I disse smukke omgivelser er det svært ikke at være kreativ og inspirerende. Diskutere og lægge strategier for fremtiden sammen med kollegaerne eller de nye samarbejdspartnere. Om aftenen er vi tilbage i Reykjavik, som er kendt for sit køkken af høj klasse, og vi vil selvfølgelig afslutte aftenen med at nyde en islandsk specialitet. De som har lyst kan gå på pubcrawl efter aftensmaden.

Afslutning Reykjavik

Afslapning indtil hjemrejse.

Reykjavik, Her er der rig mulighed for at opleve den islandske kultur, f.eks. Det islandske nationalmuseum, kunstmuseet Kjarvalstadir, Hallgrimskirkja, rådhuset, det nye operahus og midtbyen er også et besøg værd. Island har også to kæmpe store indkøbscenter og er kendt for at have alle mærkevarer. Der er hver dag mulighed for at nyde national svømmehallen Laugardalur. Overnatning i Reykjavik

Vilholdt Rejser - din Islandsspecialist

Island er vild, Island er smuk, Island er vildt smuk!